Çit Ahmetbeyler İlkokulu

Vizyon: Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır

Misyon: Öğrencilerimizin öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinmelerine cevap veren bireyler olmalarını ve öğrencilerimizi öğretmen yetiştiren yükseköğretim kurumlarına yönlendirip öğrencilerimizin başarıyı yakalamalarını sağlamaktır.

Saatler: 08.50 - 14.10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://citahmetbeylerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çitahmetbeyler İlkokulu Çitköy Bergama İzmir

Öğretim Şekli :Normal - Taşımalı

Yerleşim Yeri - Çitköy - Bergama - İzmir

Adres - Çitahmetbeyler İlkokulu Çitköy Bergama İzmir

Ulaşım Kınık Garajından kalkan Ferizler - Doğancı minibüsleri ile her gün sabah saat 08.00´de, 12,00´de ve 17.00´de ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir´e olan uzaklık: 117 km Bergama´ya olan uzaklık: 12 km